Наталия Кузненцова втрещи мрежата с мускули! (Вижте най-силната жена в света)

Гласувайте за статията

Наталия Кузнецова втрещи с мускули! Това ли е най-силната жена на планетата

Биляна Йотовска пасти да яде! Рускинята Наталия Кузнецова вади тяло на мъж и разбива с физика социалните мрежи. Атрактивната рускиня се превърна в сензация, след като клипове с нейни тренировки се появиха в един от местните телевизионни канали. На кадрите се вижда, че Наталия не само няма проблем да пребори слон с физиката си, но е и по-силна от множество мъже.

Всъщност, гордо може да носи приза най-силна жена в света.

Блондинката е шампион по бодибилдинг, но в последните години до такава степен се е преобразила, че не прилича на себе си. Изрусена, с грим, прическа и маникюр, тя не би се отличавала с нищо от манекенките по модния подиум. С изключение на огромната маса мускули, които е изваяла по цялото си тяло.

С изключение на лицето и бюста, за който мнозина подозират, че е подплатен със силикон, няма нищо женствено в Наталия. Руската културистка прилича повече на мъж, а снимките й по бански направо втрещяват мрежата.

Самата тя се шегува, че неведнъж й се е случвало жени да я заглеждат, особено когато почива по морето. В някои случаи дори се е стигало до флиртове, докато девойките пред нея не осъзнаят, че свалят не мъж, а жена.

Въпреки това руската фурия не само не се притеснява от физиката си, но и прави всичко, за да се преобрази още повече. Тя вече носи титлата най-мускулеста жена в света, а вече тренира и за приза най-силна жена на планетата.

За нея да вдигне 80 килограма не е никакъв проблем. Неслучайно мъжете я заглеждат с респект. Из форумите обаче не са толкова възторгнати от визията й. „Има нещо извратено в това жена да изглежда по този начин“, „Брутална визия. Жена в мъжко тяло“, подмятат потребители по повод на външния й вид.

Наталия Кузненцова втрещи с физика мрежата

Наталия Кузненцова втрещи с физика мрежата

А трети се шегуват, че със сигурност не биха искали да я срещнат в някой тъмен ъгъл вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар