Наталия Кобилкина с пищно кръщене на сина си (Вижте порасналия Филип – Снимки)

Наталия Кобилкина с пищно кръщене на сина си (Вижте порасналия Филип – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Наталия Кобилкина кръсти сина си на пищен празник

Наталия Кобилкина спретна кръщене на сина си за чудо и приказ. Сексоложката кръсти първородната си рожба Филип като му организира пищен празник.

Кобилкина публикува много снимки от светия за семейството ден, от които разбираме как е протекло важното събитие. От кадрите в социалната мрежа можем да установим, че семейството се е погрижило всичко да е изпипано до последния детайл. Както в божия храм, където мъникът е приел христовата вяра, така и на партито след това.

Наталия Кобилкина със сина си Филип в църквата
Снимки: Инстаграм

Украсата е решена в синьо както повелява традицията за момче. Виждат се много балони както и сладки изкушения за почерпка. Самия празник е бил на открито.

Наталия Кобилкина сияе
Снимка: Инстаграм

Наталия, която за първи път стана майка през февруари миналата година сияе на празника. Тя е облечена в ефирна жълта рокля , с която успя да впечатли феновете си и да обере техните комплименти, предават от Блиц.

Малкият принц е копие на майка си
Снимка: Инстаграм

Синът й Филип е издокаран като малък принц в с бели панталонки, синя риза и мъжка жилетка без ръкави отгоре. Момченцето е пораснало, станало голям сладур и много прилича на майка си.

Хлапето на Кобилкина се роди в болница в София. Но сега семейството живее в Атина заедно с таткото Такис Дретакис, който  е грък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар