Наталия Кобилкина проговори за Слави (Истината за отношенията им)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина проговори за Слави, ето я цялата истина за отношенията им

Наталия Кобилкина проговори за Слави. Известната сексоложка сподели, че двамата се разбират отлично и нямат никакви проблеми помежду си.

От години се коментира, че Слави и Наталия Кобилкина са имали доста дрязги един с друг. Тя имаше своя рубрика в шоуто му, но бе спряна след един сезон, а Дългия започна гаврите с нея, заради криза в отношенията им. Както се оказа, Наталия искала повече пари, за да води рубриката си, но двамата не се разбрали и тя напуснала.

Наталия Кобилкина никога не проговори за проблемите помежду им, нито пък за това, защо напусна Слави. Към днешна дата обаче твърди, че двамата са в отлични отношения, а още по-добри поддържа с бившата му годеница Маги.

Двете дами се запознали случайно. Били на обучение по семейно консултиране и там се срещнали. В момента работят от време на време заедно и се съветват за много неща. Покрай това станали и доста близки, пише „Телеграф“.

Слави и НаталияКобилкина се помириха?

Слави и Наталия Кобилкина се помириха?

Именно Маги успява да стопи ледовете между нея и Слави, шушукат пък в светските среди. В действителност двамата били в ужасни отношения, а Дългия доста време я пародираше в предаването си. Поводът за скандала помежду им така и не бе открит. Едни говорят, че Слави я изхвърлил, защото издавала интимни тайни от личния му живот, а други–защото настоявала за по-високо възнаграждение.

Каква е причината за влошените им отношения, само Трифонов и консултантката по брачни въпроси знаят. Факт е обаче, че към днешна дата Наталия Кобилкина говори само хубави неща за Слави.

Хайлайфа отдава тази промяна на Маги, бившата годеница на Дългия. Двамата и до днес са в приятелски отношения и тя е сред малкото хора, на които Слави вярва изключително много и държи сред приятелите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар