Наталия Кобилкина лъсна с бременно коремче (Вдига сватба след раждането?)

Наталия Кобилкина се показа бременна, руската сексоложка ще ражда в началото на новата година

Наталия Кобилкина учи жените да са магьосници в леглото. Но нагледно показа, че сексът не е само за удоволствие. А има и по-възвишена цел. Да дариш любимия с наследник и да продължиш рода.Наталия Кобилкина 1

До скоро имаше само слухове за бременността на Кобилкина. От последните й фотоси личи наедрелия й корем. Чаровната рускиня е наляла формите си. Които издават, че ще става майка. И както се вижда радостното събитие ще е някъде в началото на следващата година.

През последните дни сексоложката Кобилкина събра на семинар свои фенки в Банско. Които след лекциите разпускаха край басейна по бански. Единствено Наталия не хвърли дрехите заради деликатното си положение.

Тя се помъчи да скрие коремчето с широко горнище над късите си панталонки. Но всички дами разбраха, че е бременна.

Кобилкина и бащата на бебето Такис Дретакис събраха поздравления за предстоящото раждане. Последователките на сексоложката се надпреварваха с пожеланията бебето да е най-красивото, най-здравото и най-усмихнатото на света, научаваме от електронното издание hotarena.net.

Новият любим на Кобилкина се занимава с хотелиерски бизнес. Не случайно Наталия води фенките си в Банско. Хем ще бъде по-близко до гаджето си, хем последователките й ще пръскат пари в неговия хотел.

Рускинята се хвали с годежен пръстен още от началото на тази година. Но след преживения развод с първия си съпруг Кобилкина е решила да не бърза със сватбата. Първо ще роди бебето. А после мисли да вдигне сватба и да узакони връзката си с гръцкия бизнесмен.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.