Наталия Кобилкина заведе малкия Филип на морска ваканция (Вижте как сияе с малчугана)

Наталия Кобилкина заведе малкия Филип на морска ваканция (Вижте как сияе с малчугана)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина води Филип на море

С морска ваканция изненада новородения си син сексоложката Наталия Кобилкина. Известната терапевтка се премести в Гърция, за да е по-близо до съпруга си Такис.

Двамата доскоро сновяха между София и Атина, но в последните месеци започна да им идва в повече това непрекъснато обикаляне между двете държави. И още преди раждането на бебето, Наталия се премести в Гърция, където е убедена, че синът й ще се чувства доста по-добре.

Само два месеца след като роди бебето, Кобилкина вече го води по морски курорти. И въпреки че по родното Черноморие все още е направо студено за плаж, то в Гърция вече откриха сезона. Наталия се снима едва нагазила във водите на Бяло море. А в прегръдките й спи удобно малкото бебе, пише HotArena.

Първия плаж на Филип:)) морското ни момче ще бъде. Ех, че щастливо да покажеш своята реалност на детето. Искам да му дам всичко това, което аз и сестрите ми нямахме, Дете ти мотивира на подвизи и голяма радост да видиш неговата радост и щастие.
Когато синът ми се усмихва това като чудо — и целия мир спира в тези красиви сини очи, от които се струи любов.
По цял ден слушам тежки истории, как родители често нараняват своите деца и колко травми ние получаваме от тях. И надявам се, че новото поколение ще намерим в себе си сила да обичаме, да простим и да дадем на нашите деца, неща, които те сами ние не сме получили от своите родители.“, пише още тя в социалните мрежи.

Наталия Кобилкина сияе с бебето сн. Инстаграм

Наталия Кобилкина сияе с бебето сн. Инстаграм

За Наталия в момента майчинството е на първо място. И тя се е отдала основно на почивка и грижи за бебето. Все пак терапевтката не забравя и работните си ангажименти, като редовно отскача до София за семинари или конференции, съобщават още от „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар