Наталия Гуркова в ужас за живота си след разстрела на Джордже (Миската със забрана да стъпва в ЮАР)

Наталия Гуркова е в ужас за живота си след убийството на мъжа й

Причината Наталия Гуркова да напусне ЮАР и да се установи обратно в България преди 4 години е избухналата по това време война между съпруга й Джордже Михалевич и чешкия гангстер Радован Крайчер.

По нареждане на Михалевич, който миналия понеделник бе разстрелян от мотористи, докато изчакваше червен светоф в луксозното си „Порше“, Гуркова е била „заточена“ в родината си, далеч от престъпния Йоханесбург и най-вече – на безопасно място от рисковите бизнес и сделки с диаманти на мъжа си.

Диамантената вдовица се завърна у нас само няколко седмица след трагичния край на своя свекър – Мишо Михалевич. Бащата на Джордже бе отвлечен в края на 2013 г. и почина в болница от зверските травми на таза и краката, причинени от похитителите му.

Наталия Гуркова и Джордже Михалевич убийство
Снимка: ПИК

Според запознати е имало реална опасност и за сигурността на Гуркова, затова Джордже Михалевич е предпочел да живеят на хиляди километри един от друг, но да бъде на сигурно място, далеч от отмъстителния Радован Крайчер. Между двамата избухва война заради бизнеса с диаманти в ЮАР.

Твърди се, че в последните години в отсъствието на своя съпруг, у нас Гуркова е била покровителствана от хора на братята Васил и Георги Илиеви, с които навремето Джордже Михалевич е въртял търговия с петрол по време на югоембаргото, предават от ПИК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.