Наталия Гуркова с пълен провал като водеща (Предаването й свалено безславно от ефир)

Наталия Гуркова не успя да привлече интерес към предаването си

Провал претърпя Наталия Гуркова като водеща на предаването с интервюта на известните „Те са”, видя първи Hotnews.bg. То не се излъчва вече два месеца, но никой не забеляза това. Причината-почитателите му във Youtube, където се излъчва, не надхвърлят смешната цифра от 200 души.

Последното качено интервю е от 30 август тази година, а гостът е балерината Маша Илиева.

Наталия Гуркова
Снимки: ХотНюз

Под него няма нито един коментар и едва пет харесвания. Разговорът обаче е стар и записан няколко месеца преди края на август, става ясно от снимка на Гуркова в инстаграм, където тя позира с балетна рокля. Явно слабият интерес към предаването от зрители и рекламодатели са станали причина за краха на „Те са”.

Предаването тръгна в началото на година със заявката, че ще привлича огромната аудитория в YouTube и Facebook. „Всяка седмица в 24 минути ще бъде представяна знакова за България и света личност или тема. Утвърдени в своята област хора ще говорят за пътя си към успеха, като това не винаги ще бъдат добере познатите лица от екрана”, обявиха създателите му при старта, но явно не успяха в стремежа си, предават от Hotnews.bg.

Снимка: ХотНюз
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.