Наталия Гуркова с лукс ваканция (Вижте как се глези)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова се глези на яхта за 300 милиона, подаряват й диаманти

Наталия Гуркова се поглези на яхта за 300 000 000 долара.Красавицата, която в момента е на морска ваканция в чужбина, определено знае как да си прекара добре. Хубавицата си е подарила изключително луксозно пътешествие, в компанията на съпруга си Джордже Михалевич. Но освен това Наталия се наслаждава на срещи с принцове и разходки с яхти, за които мнозина могат само да мечтаят.

Както е известно, след като се омъжи за черногорския диамантен магнат Джордже, Наталия Гуркова прекара дълги години в ЮАР. Според слуховете, миската планираше да се върне в Европа с децата си, тъй като се бои за сигурността им там, пише HotArena.

Дали плановете й да се завърне трайно в Европа, ще се сбъднат, засега, не е ясно, но е факт, че хубавата Наталия използва всеки свободен миг да се поглези в компанията на приятели милиардери. Последно те я разходиха с яхта, за която се знае, че принадлежи на арабски принц, бръкнал се за нея с над 300 000 000 долара.

Брюнетката бе една от малкото, които се повозиха на бляскавата яхта и дори се снима с нея. Пътешествието й обаче включваше още посещение на един от най-луксозните хотели на Ривиерата, както и снимка с любимия й Джордже.

Фотосът послужи и за туширане на слуховете, че двамата се развеждат. Тъй като милиардерът често пътува по работа, съпругата му си идва в България сама, или с децата им. Тя не крие, че родината много й липсва, колкото и да е свикнала с живота в ЮАР. Поради тази причина често може да бъде засечена сама, или с малчуганите си в България. Последното пък провокира редица слухове, че съпрузите може би са в лоши отношения и едва ли не пред раздяла. Наталия е категорична, че това не е истина, но също така споделя, че са по-щастливи от всякога.

Наталия Гуркова се глези като кралица

Наталия Гуркова се глези като кралица

Вижте сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар