Наталия Гуркова се поду от пластики (Някогашната красавица се оля с ботокса и хиалурона – Фото)

Наталия Гуркова плаши с визия

Времето няма никаква милост към бившата Мис България Наталия Гуркова. На 44-годишна възраст тя вече изглежда безвъзвратно повехнала и все повече заприличва на бабичка. Разкрасителните процедури, ботоксът и хиалуронът, с които се боде през няколко месеца, успяват да изгладят бръчките й, но не и да я подмладят. Неувяхващата красота, с която е популярна Наталия Гуркова, се оказва пълна илюзия.

Грозната истина за начина, по който изглежда тя в действителност, лъсна преди седмица, когато Мис България 1998 се появи на едно от малкото публични събития, в които взима участие в последните години. Това бе церемония по връчването на наградите на една от модните телевизии, излъчвани у нас. Самата Гуркова бе удостоена с един от специалните призове, така че нямаше как да не се появи на сцената в пълния си блясък. Видът й обаче се оказа само бегъл намек за начина, по който Гуркова изглеждаше преди години. В момента няма и следа от свежото и естествено красиво момиче, което в края на 90-те бе обявено за най-красивата българка.

Нещо повече – Наталия не прилича дори на собствената си версия от преди 3 години, когато бе убит мъжът й – диамантеният бос Джордже Михалевич. От смъртта му досега, само за 3 години, тя е успяла безвъзвратно да повехне. Наистина, кожата на бившата моделка е опъната като тъпан, благодарение на ботокса, който си слага най-много през 6 месеца. Знае се, че бившата мис ходи при дерматолога на Светлана Гущерова. Освен че опъва бръчки, тя много разчита и на хиалурон, за да поддържа устните си пухкави. Но въпреки всички грижи, които полага, бузите й са започнали да увисват, лицето й е подпухнало, очите й са хлътнали, а под тях личат отоци и торбички.

наталия гуркова
Снимка: Фейсбук

Целият вид на 44-годишната миска говори за нездравословен начин на живот. Ако не друго, то най-малкото, което издава лицето й, е че не си доспива. Тежкият грим, който е като маска за лицето й, скрива донякъде тези дефекти, но без него гледката вероятно е стряскаща. Нищо чудно проблемите във външния вид на бившата манекенка да се дължат и на предозиране с ботокс и хиалурон. Известно е, че колкото по-рано се започне с употребата им, толкова по-рано ефектът от тях започва да се превръща в дефект. Нищо чудно при Наталия този момент вече да е настъпил, защото тя още като момиче започна да се разкрасява с подобни вещества, писа Уикенд.

На всичкото отгоре изглежда е започнала да напълнява. Фигурата й все още е хубава, особено като за жена на нейната възраст. Но Гуркова определено вече не е за поли като тази, с която се появи на церемонията. Дрехата покриваше бедрата й само наполовина. Като дългогодишна манекенка, 44-годишната миска знае как да позира за снимки така, че краката й да изглеждат възможно най-стройни – като ги кръстосва пред обектива. Но тези, които я видяха на живо на церемонията, твърдят, че би изглеждала по-добре в по-дълги рокли. Любопитно е, че има голяма разлика между снимките от церемонията и тези, които Наталия публикува на собствените си страници в социалните мрежи. В кадрите, които самата тя пуска в интернет, лицето й е все така свежо, както беше преди години. Но сравнението с кадрите, изтекли в други канали, доказва, че тази свежест е резултат от компютърна обработка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.