Наталия Гуркова предчувствала смъртта на Джордже (Миската го молила да избягат от Африка)

Наталия Гуркова предчувствала смъртта на Джордже (Миската го молила да избягат от Африка)
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова молила Джордже да напуснат Африка дни преди разстрела му

Наталия Гуркова предчувствала смъртта на Джордже Михалевич. Миската настоятелно молила мъжа си да напуснат ЮАР преди да го убият, гърмят медиите в Сърбия. Втори ден те разнищват показния разстрел в Йоханесбург. Според написаното, Гуркова казала в очите на Джордже: „Да бягаме от Африка!“

Както вече съобщихме, мъжът на Гуркова беше убит пред очите на десетки хора на светофар в Бедфорвю. Двамата килъри на мотор „Кавазаки“ го следвали от ресторанта, в който вечерял и издебнали подходящ момент да го ликвидират, докато светело червено. Две седмици преди покушението Джордже е бил в България, където заедно с Наталия е присъствал на откриването на столичен клуб. Запознати твърдят, че след това е заминал за Сърбия, вероятно заради смъртта на баща си. Среща там може да е довела до фаталния инцидент, твърди другата версия.

Наталия Гуркова Джордже Михалевич убийство

Снимка: Фейсбук

Мафиоти от западната ни съседка били бесни, защото дълго време Джордже укривал убиеца на Желко Ражнатович – Аркан – Милан Джурич. Той беше осъден на 30 години затвор в Сърбия, но избяга в ЮАР. Преди пет месеца беше застрелян там, по абсолютно същия начин като Михалевич. Не я ясно защо съпругът на Гуркова се е забъркал с килъра, но това може да е коствало живота му. Той е знаел, че е на мушката, но дори е нямал охрана, а поршето му не е било бронирано, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар