Наталия Гуркова показа палата, в който живя с Михалевич (Вижте в какъв лукс тънела миската)

Наталия Гуркова живяла в пълен разкош, диамантената кралица показва огромното имение в Йоханесбург за първи път

Наталия Гуркова, почернената вдовица на застреляния Джордже Михалевич се къпела в голям разкош и лукс по време на  пребиваването си в Йоханесбург при съпруга си.

Там Михалевич притежава луксозно имение с огромна къща. За съжаление в последните години той е живял там единствено с прислугата си. Заради мерки за сигурност черногорският бизнесмен през 2013 година след отвличането и смъртта на баща му изтегля Наталия и майка си от Йоханесбург и ги праща да живеят в София и Черна гора.

От тогава до днес нито Гуркова, нито свекърва й Мира Михалевич са посещавали семейното имение в ЮАР, разказват запознати. Именно заради мерките за сигурност както и заради опасния бизнес на Джордже палата на фамилията никога не е бил показван до сега..

Миската само е споделяла, че тъжи за огромния двор, в който имало много зеленина, но признава, че е било пълно с охранители.

Снимка: Фейсбук

Един, единствен кадър има от луксозния имот на семейството Той е от преди две години, но на него се вижда, че къщата е обзаведена с баровки интериор. Пълно е произведения на изкуството, които са в златни рамки. Вижда се и камина, пред която позира чернокожа девойка. Явно прислужницата на Наталия.

А зад нея на втори план има и снимка от сватбата на Гуркова с Джордже. Снимката е от личния профил на миската. А от текста към нея можем да установим, че Наталия скърби за африканското момиче. С което е била в близки отношения, предават от ПИК.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.