Наталия Гуркова погребва Джордже в ЮАР (Ето защо отказа да върне останките му в Европа)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова погребва Джордже в ЮАР, няма да връща тялото му в Европа

Тежък избор направи Наталия Гуркова. Мис България 1998, която е съкрушена от загубата на съпруга си Джордже Михалевич, избра да го погребе в ЮАР. Церемонията ще се проведе в събота, в Йоханесбург, а миската е решила да събере само най-близките роднини и приятели. Тя е твърдо решена да спести на децата си кошмара от преживяването, поради което тленните му останки ще бъдат положени в гробница в ЮАР.

Друга причина миската да вземе това решение е аутопсията, която съдебните следователи са правели. Дълго време те не желаеха да й предадат тялото на съпруга й, тъй като то е обект на разследване във връзка със стрелбата срещу него. Гуркова не иска да разстройва допълнително семейството, поради което най-вероятно Джордже ще бъде погребан в затворен ковчег и още по-вероятно е да бъде кремиран.

Самата Наталия имаше забрана от съпруга си да пътува до там заради повишената престъпност в страната. А също и заради случилото се с други членове на семейството им преди години. Сега обаче тя замина, за да съдейства на полицията и да уреди формалностите около освобождаване на тялото.

За мис България това е изключително тежък и емоционален момент. Джордже Михалевич бе застрелян миналата седмица на светофар в Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург. Предполага се, че показният разстрел е акт на отмъщение или по-скоро предупреждение към представители на подземния свят. От полицията работят по различни версии, като и досега отказват подробна информация относно разследването. Наталия Гуркова е взела решение да се сбогува с мъжа си далеч от чужди очи, а останките му ще останат в Йоханесбург.

Наталия Гуркова погребва Джордже в ЮАР сн. Инстаграм

Наталия Гуркова погребва Джордже в ЮАР сн. Инстаграм

По всяка вероятност децата им няма да присъстват на церемонията, но майката на Джордже ще присъства на погребението. Двете жени са си изключително близки и не би било изненадващо, ако семейството на Гуркова заживее със свекървата след смъртта му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар