Наталия Гуркова още тъгува по Джордже: Мъча се да продължа напред! (Вижте я днес)

Наталия Гуркова още тъгува по Джордже: Мъча се да продължа напред! (Вижте я днес)
2 (40%) 1 vote

Наталия Гуркова още страда по Джордже

Четири месеца след смъртта на Джордже Михалевич Наталия Гуркова още страда по него. Мис България сподели, че се бори да продължи напред, колкото и да й е трудно. „Имам нужда да ми се случи нещо хубаво. Опитвам се да гледам само напред“, споделя миската.

Именно затова се затрупва и с работа, както и с редица ангажименти.

Наталия все още остава без утеха относно убиеца на съпруга си. Бизнесменът бе застрелян през октомври в ЮАР, а полицията няма информация кой е или къде може да се укрива извършителят. Както е известно, двама мъже на мотор стрелят по страничното стъкло на колата на Михалевич, докато се прибира от обяд в Йоханесбург. Бизнесменът опитва да избяга, но почти веднага припада в автомобила си и умира, преди да дойде линейката. Мъжете бягат.

Полицията твърди, че става въпрос за поръчково убийство от източноевропейска държава. Журналистката Манди Уейвър пък смята, че Джордже и е убит от сръбската мафия. А причината е бизнесът му с диаманти.

Каквато и да е причината за смъртта му, Наталия го погреба в ЮАР, върна се от там и се установи трайно с децата им в България. Тя няма никакво намерение да се връща в Африка и е твърдо решена да продължи напред.

Новият й проект поглъща голяма част от времето й, а с режисьора Стелиян Иванов са работили и преди години. Самата Наталия признава, че мисли и за други проекти, но засега те са само идеи.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова още страда от смъртта на Джордже сн. Инстаграм

Преди два дни миската пусна и актуална снимка на себе си, с която обяви намеренията си да започне ново предаване. На кадъра Наталия е неузнаваема. Тя е сменила прическата, сменила е грима и изглежда много по-млада, отколкото докато бе омъжена за милионера. Правата коса и конската опашка, които бяха неин запазен знак, сега са само спомен. С нов, по-романтичен облик, Наталия изглежда готова за новите предизвикателства в живота си. Желаем й успех.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар