Наталия Гуркова отмъкна любовника на Николета? (Всичко за аферата)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова се забърка в голям миш маш с мъж, за когото се твърди, че е на Ни Ло

Миската Наталия Гуркова

Миската Наталия Гуркова

Миската Наталия Гуркова била любовницата на свинаря, доскоро свързван с Николета. Легендарният свинар спряган за спонсор на водещата на „Папараци“ по скоро се оказа свързан с Наталия Гуркова, с която се познава отдавна. Май жълтите медии прибързано решиха, че е на Николета, а тя била Наталия. Не става ясно откъде излезе слухът, че пловдивската кифла Ни Ло има връзка с бизнесмена, занимаващ се със свиневъдство.

Николета Лозанова се е устремила с пълна сили към ВИП средите

Николета Лозанова се е устремила с пълна сили към ВИП средите

Връзката на Наталия Гуркова с пловдивския животновъд започва някъде във времето назад, преди моделката да срещне диамантения търговец Джордже Михалевич. Свинаря си падал по Гуркова, но аферата им продължила кратко.

Отскоро се носи слухът, че бракът на Гуркова е пред провал и тя често си идва у нас. Причината била, че Наталия отново подновила отношенията си с богатия свинар. Някои я свързваха за кратко със Сашо Майонезата, но истината лъсна и стана ясно, че моделката се теши на рамото на легендарния богаташ, занимаващ се с отглеждане на свине.

Животновъда бил много деликатен в отношенията си с новата си любима, тъй като бил женен. Гуркова също не е свободна и има законен брак и затова баровеца и моделката били изключително дискретни.

Само, че май взело да им писва да пазят отношенията си в тайна и при поредният воаяж на Гуркова в България двете влюбени птиченца обикаляли агенциите за недвижими имоти да търсят апартаменти. И нищо чудно в скоро време да се заговори за новата светска двойка.

Ни Ло-то май несправедливо бе забъркана от жълтите медии във връзка с мъж, който е в афера с друга. Нищо и това ще преживее пловдивската плеймейтка устремила се с пълна сила към ВИП средите.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар