Наталия Гуркова не може да продаде наследството от Джордже (Българка отказа да й помогне – Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова не успява да продаде наследството, което й остави разстреляният Джордже Михалевич

Наталия Гуркова не може да продаде наследството от Джордже. Скандалната аферистка Веска Меджидиева, която в средата на 90-те години на миналия век бе подсъдима за фалита на Българската земеделска и промишлена банка и се спаси от родното правосъдие с бягство в ЮАР, е отказала помощ на миската.

Това разкриха пред „Уикенд“ познати на смуглата брюнетка, чийто съпруг Джордже Михалевич бе показно екзекутиран от наемни убийци на 24 септември.

Наталия Гуркова

Снимка: ХтАрена

Вдовицата се обърнала за съдействие към Меджидиева дни след разстрела на съпруга си. Гуркова се надявала дамата от някогашното пирамидално бизнес съзвездие „Орион“ да й окаже помощ, свързана с продажбата на бизнеса и имотите на покойния й мъж в ЮАР. Макар Веска да живее в Кейптаун, който е на над 1000 километра разстояние от Йоханесбург, където се бе установил Джордже Михалевич, Наталия очаквала сънародничката й да бъде посредник в продажбата.

„Веска беше клиент на Джордже, купуваше скъпи бижута от него. Наталия се надяваше Меджидиева да я свърже с ювелири в Йоханесбург, които да закупят на занижени цени огромно количество ценности от бутиците на убития й съпруг или направо целия му бизнес“, споделят приближени до почернената миска.

Веска отхвърлила предложението с оправданието, че е много далеч от бизнеса с бижута. Излъгала, че не поддържа никакъв контакт с ювелири.

Гуркова наследи огромно количество бижута, които обаче трудно може да продаде на реални цени. Миската не желае да стъпва в ЮАР, тъй като се страхува за живота си. Според запознати в затворените бижутерии на Джордже има ценности за над 3 милиона долара.

Гуркова е обявила за продан и къщата на Михалевич в ЮАР и е убедена, че повече там кракът й няма да стъпи.

Наталия е била на разпит, но не е успяла да помогне много на разследващите криминалисти. Според компетентни лица убийството ще остане неразкрито, тъй като нападателите професионално прикрили всякакви следи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар