Наталия Гуркова заряза короните и правото: Работя домакиня!

Наталия Гуркова заряза короните и правото: Работя домакиня!
1 (20%) 1 vote

Наталия Гуркова заряза и образование и титли, работи като домакиня

Най-красивата мис България на 20-ти век Наталия Гуркова тотално отчая фенките си. Малките момичета, които в миналото искаха да подражават на красавицата и да станат като нея умни носителки на титлата мис България и да имат успешни кариери днес доста се разочароват от кумира си.

Вместо да заеме мястото си до Анджелина Джоли, захващайки се с широко социални обществени проблеми, Наталия Гуркова с усмивка споделя, че работи втората най-стара професия в света–съпруга и домакиня.
„Работя майка и домакиня“, споделя с усмивката миската. Тя допълва, че със съпруга й, който има бизнес с добив и търговия с диаманти живеят в ЮАР, но в последно време са решили да прекарват повече време в България и Сърбия. „В Африка живеем в хубав квартал, но реших, че искам децата ми да расте в по-малко престъпна общност“, споделя Наталия за решението им да се върнат на Балканите.

Миската отрича да е разделена с мъжа си, а на въпроса защо той не я придружава по светски събития с усмивка споделя, че докато тя е майката и домакинята у дома, той работи и се грижи за семейството. Откакто се е омъжила и родила двете си деца Наталия Гуркова е зарязала и модата, и правото, и амбициите да се развива. Вместо това се е отдала на семейството и на децата, зарязвайки плановете за кариера, доволна да бъде трофейна съпруга.

И нито за миг не съжалява за решението, което е взела.

Наталия Гуркова с професия домакиня - заряза и короните, и правото сн. Булфото

Наталия Гуркова с професия домакиня – заряза и короните, и правото сн. Булфото

„Гледам по цял ден децата–водя ги на театър, кино, спортове–искам да израснат като обикновени деца, а не в златна клетка“, твърди Наталия Гуркова. Когато не е с тях излиза със старите си приятелки, но засега предпочита да стои далеч от модния подиум. Вместо това е насочила дъщеря си към конкурсите за красота и котешката пътека. Избор, който много се харесва на малката Джорджия, която дори получи първата си корона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар