Наталия Гуркова закри лятото в перфектна форма (Миската възхити с тяло по бански – Фото)

Наталия Гуркова закри лятото в перфектна форма (Миската възхити с тяло по бански – Фото)
3 (60%) 1 vote

Наталия Гуркова остава все така красива

Една от най-красивите жени на България закри лятото в чудесна форма. Наталия Гуркова демонстрира класа и стил за пореден път. Последният ѝ кадър в мрежата я разкрива в съвсем лятна светлина – по бански. Както изглежда, септемврийските лъчи на слънцето трябва да бъдат оползотворени по подобаващ начин. И какво по-хубаво от идеята това да стане на плажа? Миската определено се наслаждава на отиващото си лято, като показа на аудиторията си все така нестихващия си сексапил.

Наталия Гуркова изглежда прекрасно по бански

Наталия Гуркова изглежда прекрасно по бански
Снимка: Инстаграм

И макар животът да ѝ поднесе доста трагични събития, и към днешна дата тя е в перфектна форма. Визията ѝ определено напомня на голяма част от младите момичета да се грижат за себе си и да не се оставят на произвола на времето. Родена през 1977 г., днес Наталия Гуркова е на 44 години, ала на практика отвява по хубост доста по-младите си колежки. Светът на модата безспорно стана по-богат с нейното присъствие.

Личният ѝ живот бе винаги под прицела на репортерите. Убийството на съпруга ѝ безспорно бе кошмар, който миската трябваше да преживее съвсем сама. И макар смъртта да я раздели от Джордже Михалевич, тя може би най-сетне намери отново щастието. Според слуховете Наталия е щастлива с нов партньор, при това банкер, коментира и slava.bg. Зa aĸтyaлния ѝ мъж ce знae, чe e oĸoлo 50-тe, зaнимaвa ce c бaнĸepcтвo и имa двe пopacнaли дeцa oт пpeдишeн бpaĸ. Toй тpeтиpaл cинa и дъщepятa нa Гypĸoвa ĸaтo cвoи и ги пpиeл c oтвopeни oбятия в дoмa cи.

И макар красавицата упорито да мълчи какво се случва в личния ѝ живот, на кадрите в Инстаграм си личи, че си живее чудесно. И отиващото си лято е само още един повод да грее пред последователите си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар