Наталия Гуркова втрещи с напращяло „Д” и яки бедра (Вижте как се ошишка – Папарашко фото)

Мис България се запусна, лъсна с напращяло дупе, яки бедра и паласки

Наталия Гуркова скоро бе спипана от папараци в напълно неузнаваем вид. Мис България 1998 се появи на улицата в спортен екип, без капка грим, връщайки се от ходене по ежедневните  задачи.

Едва ли някой би разпознал миската в тази съвсем обикновена жена. Която  паркира колата си в близост до дома си, натоварена с две огромни пазарски чанти. И след като разтовари багажа си, хукна с дъщеря си в неизвестна посока.

Наталия Гуркова шашна със запуснат външен вид и наедряла фигура
Снимка: ХотАрена

На случайните минувачи, които трудно я разпознаха направи впечатление, че Наталия доста се е ошишкала напоследък. Наедряла е най-много в задните части и бедрата. А липсата на грим е прикрита от доста скъпарските й слънчеви очила.Косата й също не е подредена в прическа, а разпусната и се вее навсякъде.

Може би Мис България заради пандемията да е зарязала тренировките заради сложното положение в страната, създало се покрай многото заразени на ден с коронавирус. Може пък и да бори депресията с похапване заради изолацията, предават от ХотАрена.

От известни време Гуркова май е останала без ангажименти. И това да е причината за запуснати й външен вид.

Но феновете са категорични, че трябва да се стегне и вземе в ръце и да не разчита само на добрите си гени. А от папарашките снимки се вижда, че те са прави да я съветват да се грижи за външния си вид по-упорито.  И са категирични, че фотосите й в Инстаграм нямат нищо общо с тези на папараците.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.