Наталия Гуркова бременна с трето дете? (Миската показа подозрително коремче – Фото)

Наталия Гуркова бременна с трето дете? (Миската показа подозрително коремче – Фото)
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова бременна с трето дете

Наталия Гуркова отново е бременна, съмняват се феновете й. Миската неведнъж е изтъквала, че мечтае да стане майка за трети път. И май третото дете вече е на път, поне ако съдим по последните й фотоси. На кадрите от последното им семейно пътешествие до Тайланд красавицата показа леко заоблени форми. Които се опитва да прикрие с широки рокли и блузи.

На воаяжа съпрузите са сами – без наследниците си, досущ като младоженци. Показвайки, че любовта им не е угаснала те се гушкат нежно и не спират да показват широки усмивки.

Един издайнически жест обаче създаде впечатлението, че Наталия доста е качила в корема и това не е от прекаляване с плодове.

Наталия Гуркова бременнаНа една от снимките любимият й мъж я е хванал нежно през кръста, поставяйки пръсти точно на корема й. Така подчертава, че формата му далеч не е плоска, каквато е била винаги. Всички тези знаци веднага наведоха на мисълта, че тя май отново ще става майка. Новината обаче не е потвърдена от красавицата, която вероятно ще изчака да минат поне 4 месеца преди да проговори по темата.

Откакто преди 12 години напусна България, за да се омъжи за черногорския бизнесмен Джордже Михалевич, Наталия започна да води доста обран и тайнствен живот. Хубавицата избра да загърби кариерата си на модел и да прави първо бизнес, а след това и да гледа деца. Така постепенно смени ролята на бляскава звездна дама с тази на съпруга. Редките й появявания на събития накараха много от приятелите й да я ожалят, че се е превърнала в отчаяна съпруга, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар