Наталия Гуркова бременна, бебето не е от Джордже! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова се появи с подозрително коремче на 40-я си юбилей.

Преди дни миската Наталия Гуркова отпразнува кръгъл рожден ден в България. Напук на суеверията, че 40 години не се отбелязват, красавицата спретна стилно парти, на което покани куп приятели. Всички гости са останали изненади още при посрещането от рожденичката заради неочакваните форми, които демонстрира.

И в този случай не говорим за силиконов тунинг, а за подозрително наедрял корем! Наталия Гуркова може вече да не е на 20, но винаги е била в топ форма, на която могат да завидят куп млади манекенки. Така че е доста трудно да допуснем, че си е позволила да пусне коремче. По-скоро в него расте нов живот, който ще проплаче след няколко месеца.

Именно това гласи и най-сочната клюка в светските среди в пoследните дни. Наталия Гуркова чака дете, но не от съпруга си Джордже Михалевич! Миската е омотала в мрежите си нов богаташ, чието състояние е дори о-голямо от това на законния й мъж, който притежава „само“ няколко десетки милиона. При новия, обаче, говорим за милиарди!

От известно време Наталия Гуркова се е завърнала в България. Този факт се оказа изненада за мнозина. причината, е че явно е загърбила с лека ръка разточителния живот, който водеше в ЮАР от години. Миската неколкократно отрече слуховете, че се е разделила с Джордже, но фактите говорят друго!

Според непотвърдена информация, красавицата е зарязала съпруга си, защото бизнесът му за милиони отивал към фалит. Затова тя предвидливо се пренасочила към друг богаташ, дори милиардер. Тайната им авантюра датира от близо година и вече явно дава плодове. Мистериозният господин е чужденец, но често идва на посещение на любимата си с частния си самолет, пише hotarena.net.

Наталия Гуркова е бременна за трети път

Наталия Гуркова е бременна за трети път

Явно Наталия Гуркова е предпочела да се върне у нас, за да роди третото си дете. С нея са и другите две от Джордже. А след това вероятно ще се установи отново някъде далеч с новата си любов. Но, преди това, ще скъса окончателно с Михалевич. Няма как да не й се признае, голяма е хитруша!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар