Настъпи краят на Меган Маркъл

Гласувайте за статията

В ход е поредният обрат

Всички са наясно с факта, че миналата година принц Хари и Меган Маркъл взеха смелото решение да напуснат Бъкингамския дворец, изоставяйки кралските си задължения.

Тогава Елизабет Втора строго им забрани да използват аристократичните си титли, за да припечелват. По този начин те трябваше да изоставят популярния си акаунт в Instagram – Sussex royal.

Меган

В ход е поредният обрат

Както показа изминалата година обаче, принцът и съпругата му не желаят да живеят като обикновени жители на Калифорния.
Така първите работни проекти на херцозите вече са факт – благотворителната фондация Archewell и подкаст за Spotify.

Как се подписват водещите на подкаста в Spotify обаче?
Херцогинята на Съсекс се появява навсякъде просто като Меган, а Хари е посочен като принц. И в този случай отказът да се използва моминско име е по-скоро в съответствие с кралския протокол, отколкото с Холивуд.

Когато Хари и Меган се ожениха през май 2018 г., съпругата официално стана херцогиня на Съсекс. Това й даде право да използва титлата си като фамилия, както традиционно правят повечето „новобранци“ в кралското семейство.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха обвинени в хитра „абдикация“ от трона. Двамата използваха кралския си статут за подписване на търговски сделки с Spotify, Netflix и с комуникационната агенция „Harry Walker“, пише elle.ru.

Въпреки че нито Хари, нито Меган използват обръщението „Негово/Нейно Кралско Височество“, откакто се оттеглиха, те все още не използват своите „граждански фамилии“. Вместо това се подписват като херцога и херцогинята на Съсекс, подчертавайки висок статус дори вън от кралската фамилия.

Скоро може да се наложи да се откажат от тази привилегия, защото условията за тяхната независимост ще бъдат ревизирани от Елизабет II тази година, пише zajenata.bg, позовавайки се на информация на DarikNews.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар