Наследничката на Гущеров събра очите по бански (Снимка)

Мартина, доведената дъщеря на Добромир Гущеров, изглежда зашеметяващо

Красивата доведена дъщеря на Гущеров е истинска красавица

Доведената дъщеря на Добромир Гущеров събра погледите по бански. Красивата Мартина е дъщеря на втората съпруга на богаташа – Диана, но се вписва идеално в милионерското семейство и се разбира прекрасно с всички, разкриват близки до фамилията.

Мартина (най-вляво) е доведената дъщеря на Добромир Гущеров
Мартина (най-вляво) е доведената дъщеря на Добромир Гущеров

Тя е дъщеря на Диана от първия й брак, който е завършил неуспешно. По всичко личи, че младата 25-годишна госпожица прекрасно осъзнава каква външност има, тъй като не се свени да я демонстрира. Последната й снимка обаче бие всички останали.

Мартина по бански
Мартина по бански

На кадъра младата госпожица се е щракнала в на пръв поглед доста обран цял бански костюм. Долната му част обаче е толкова изрязана, че едвам прикрива най-интимните подробности от телосложението й. И за кеф на мъжката част от аудиторията, показва доста стегнати и добре поддържани крака.

В ръката си пък доведената дъщеря на Гущеров-старши държи чаша марково шампанско, докато се снима с последния модел айфон. По всичко личи, че Мартина се възползва с пълни шепи от парите на втория си баща и гледа да се наслаждава на живота на макс, коментират онлайн потребителите.

Близки до семейството пък разкриват, че те двамата се разбират изключително добре, а самият Добромир Гущеров е готов на всичко, за да угоди на щерката на съпругата си. Младото момиче се ползвало с абсолютно същите привилегии, на които се радва и родният му син Християн. Освен с главата на фамилията, Мартина няма проблеми и със снаха му Мария.

Нещо повече, двечките станали доста близки приятелки, а според запознати именно чалгаджийката оказвала сериозно влияние върху Мартина и тя се опитвала да имитира нейния начин на живот и поведение, научиха от Hotarena.net.

„Затова се държи така намахано и разкрепостено, имитира Мара“, цъкат с език форумци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.