Наследницата на Стив Джобс се превърна в истинска красавица (Вижте я днес)

Гласувайте за статията

Наследницата на Стив Джобс се превърна в красавица

Наследницата на Стив Джобс — Иви, се превърна в истинска красавица. Дъщерята на един от най-влиятелните компютърни гении в света, демонстрира изключително скромно поведение и отличен стил.

Преди дни папараци щракнаха 19-годишната милиардерска наследница по време на конни състезания. За разлика от баща си обаче, Иви предпочита конете пред компютрите. Момичето е близка приятелка с дъщерята на Брус Спрингстийн. И двете често могат да бъдат засичани заедно.

За разлика от други милионерски деца, дъщерята на Стив Джобсстои далеч от прожекторите. Младото момиче не обича публичността, а предпочита да живее като нормален човек.

Тя учи икономика в университета Станфорд, а освен това е изключително отдадена на семейството си. Също така има връзка с млад студент по икономика, син на влиятелно мексиканско семейство.

Иви Джобс е една от най-младите наследници в света, а също така и по-малката дъщеря на Стив Джобс и съпругата му Лора. Заради нея майка й дори купува конно ранчо в Кентъки, за да може тя да язди любимите си коне.

Дъщерята на Стив Джобс е сред най-скромните наследнички на милиардери в света. Освен това тя не обича публичността и рядко може да бъде видяна по партита и купони. Момичето обаче редовно взима участия в конни състезания. Но не изглежда да проявява интерес към империята на Джобс.

За нея се знае доста малко, въпреки че е известна в аристократичните среди. Семейството й предпочита да не се излага пред прожекторите, а самата тя се движи без охрана и гардове, като Парис Хилтън. Също така името й не е замесвано в нито един скандал, а близките й я пазят и от всякакви зестрогонци.

Дъщерята на Стив Джобс порасна красавица

Дъщерята на Стив Джобс порасна красавица

Дори приятелите й са едни от най-богатите хора в света, а тя е доживотен член на най-затворения кръг на свръхбогатите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар