Наско Месечков на романтичен меден месец (Снимки на влюбените от Сейшелите)

Наско Месечков и съпругата му Кремена карат романтичен меден месец, усамотиха се на Сейшелите

Наско Месечков глези красивата си съпруга с идиличен меден месец. Инструкторът по танци заведе прясната си половинка на Сейшелите. Където са се усамотили на един от сейшелските острови.Меденият месец на Наско Месечков

Месечков и Кремена се радват на любовта си в един от петзвездните хотели на остров Мае в Такамака.  Хотел „Four Seasons Resort“ е доста луксозен имайки предвид звездите, с които е категоризиран. На влюбените не им липсва изискан лукс, красива природа и усамотение. За да се радват само на себе си.

Месечко се е посветил изцяло на прясната си съпруга. За която не е знае твърде много. Единствената информация за новата госпожа е, че е специалист в генетичните проучвания, предават от новинарската агенция blitz.bg. Което е доста сериозна професия.

Сватбената церемония на танцьорът и неговата възлюбена бе този септември в Ботаническа градина на Балчик. Купонът след венчавката бе в голф коплекс покрай града.

Чаровникът Месечков се сгоди изненадващо за красавицата през август. Той падна на колене пред Кремена и й поиска ръката в дома им в столичния квартал Бояна. Свидетели на случката бяха техни близки и приятели.

След като младоженците се приберат от медения си месец Наско Месечков ще осъществи грандиозен проект. Той подготвя уникално танцово шоу под името „Илюзия”. С което смята да върви по стъпките на ненадминатата Нешка Робева. Това ще е дебютното шоу на „Месечков Денс Скуул” дружество основано от младоженеца.

Разгледайте снимките от романтичния меден месец на Наско Месечков и Кремена в нашата галерия!

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.