Наско и Джена в „Папараци“: Заедно сме от предишен живот (Какво още споделиха?)

Наско и Джена в „Папараци“: Заедно сме от предишен живот (Какво още споделиха?)
2 (40%) 1 vote

Наско и Джена Стоеви по-влюбени от всякога

Три години след като се запознаха Наско и Джена Стоеви продължават да са по-влюбени от всякога. Двамата съпрузи са неразделни и лудо влюбени един в друг, както в първия ден. Щастливото семейство не крие, че още от първия миг чувстват, че са се намерили, а в последно време вярват, че приказките наистина се превръщат в реалност.

„Баща ми винаги казваше: Ако някоя те иска вкъщи ще дойде, пак ще те намери. Така се и случи. Влезе в двора ни и вече не я пуснах да си върви“, споделя Атанас Стоев – младши. Музикантът признава, че много харесал осанката на певицата, докато преминавала през къщата им. „Поздравихме се и аз от любезност му подадох ръка, обаче гледам надолу. И вдигам поглед и не можем да се пуснем. Наистина беше любов от пръв поглед“, споделя още звездата. Стоев пък въобще не чака да е сигурен, че връзката им има бъдеще. Само три месеца по-късно й купува пръстен и й предлага брак.

„Скрих го в кутията на барабаните. Бях сигурен, че искам нея за жена и въобще не се колебах. Нямах търпение да й дам пръстена“, споделя Стоев — младши. Той е категоричен, че когато направил избора си, въобще не мислел за деца и дом. „Когато избираш един човек, ти го избираш, за да сте заедно в добро и зло, въпреки всичко. А не, както стана модно напоследък – първо правите бебето, после сватбата. При нас всичко беше планирано. Първо се оженихме, а бебо беше подарък и от съдбата. И то много желан“, казват още двамата.

Джена и Наско убедени, че са заедно от предишен живот сн. Папараци/Би Ти Ви

Джена и Наско убедени, че са заедно от предишен живот сн. Папараци/Би Ти Ви

Джена пък е убедена, че са сродни души от предишен живот. „Често си мисля, че сме били заедно в някакъв предишен живот и сега отново сме се намерили. Ако него го няма дори сърцето ми бие различно. Без него съм половин човек“, споделя певицата. Можем само да пожелаем такава любов дай Боже всекиму!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар