Нарин от „Милост“ с второ бебе за Коледа (Какво се случва с Йозгю Намал след сериала)

Гласувайте за статията

Нарин от „Милост“ получи второ бебе за Коледа

Нарин от „Милост“ получи за празниците най-хубавия коледен подарък. Звездата от сериала Йозгю Намал се сдоби с второ дете, малко преди Коледа и нова година. Както съобщава щастливият татко Сердар Орал — бебето се е родило на 16 декември сутринта и тежи цели 4,100 кг.

Малчуганът ще се казва Гайе, а майката и детето са в отлично здраве. Известната с ексцентричните си изяви актриса, този път решила отново да бъде нестандартна. И да роди под хипноза.

При първата й бременност, преди около две години, когато очакваше Нефе,  Нарин от „Милост“ прибегна до услугите на индийски йога инструктор. „Карам кошмарна бременност. Всичко ме боли, постоянно повръщам, направо ми се иска да умра“ изплака актрисата.

Тя дори отказваше да излиза от дома си и с основание — не можеше да стане дори от леглото. След като почти стигна до санаториум, за да може да запази бебето, звездата най-накрая намери лек за болките си. Йога гуру й помогна. „Вече мога да се храня, не повръщам и дори се движа“, сподели за възстановяването си майката. Тя призна, че е приемала специален чай, както и че е променила коренно хранителния си режим и начина си на живот, за да се справи с проблемите на бременността.

Благодарение на йога гуруто си, актрисата роди и почти безболезнено първото си дете. Няколко месеца след това тя бе категорична, че няма за помисли за второ раждане, след ужасната бременност. Година по-късно звездата без много шум отново се оказа майка. Този път обаче ангажира инструктора си, още с първите симптоми на бременността си.

Нарин от "Милост" за втори път стана майка

Нарин от „Милост“ за втори път стана майка

Приятелят й разкрива, че екранната Нарин от „Милост“ е прибегнала до хипноза за раждането и е минало много безболезнено. През цялото време бе невероятно спокойна и отпусната. И много се зарадва на бебето“, сподели той. Младата майка и детето се очаква да се приберат у дома съвсем скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар