Нарин от „Милост“ скъса с киното (Вижте Йозгю Намал днес)

Гласувайте за статията

Нарин от „Милост“ заряза киното, Йозгю Намал се посвети на децата си

Шест години след успеха на „Милост“, актрисата Йозгю Намал обяви, че се оттегля от киното. Красавицата, която спечели сърцата на зрителите с образа на Нарин – бедното момиче от малко село, което се превърна в една от най-успешните адвокатки в Истанбул, избра да се оттегли в провинцията.

Въпреки успешната си кариера като актриса, екранната Нарин от „Милост“ предпочете семейната идилия пред киното. Актрисата доста изненада почитателите си. През 2013 година тя забременя от приятеля си Сердар Орал, но твърдо отказваше да се омъжи за него.

„Смятам, че една жена трябва да бъде независима. Не вярвам в брака и неговите ограничения“, твърдеше в тв интервю актрисата. Мнозина я заклеймиха като бунтарка, неморална личност и жена, която дава лош пример. Едва ли е изненадващо, че само няколко месеца по-късно Намал тайно се омъжи за приятеля си и то точно преди раждането на бебето.

Малкият Нефес се роди през 2014, а звездата сияеше след раждането. Тя обаче си призна, че не би се решила на втора бременност, тъй като първия път е бил кошмарен за нея.

Забавното е, че през декември 2016-та година Намал дава живот на дъщеря си Елем Су. Йозгю отново изпада в противоречие със себе си, тъй като ражда момичето, въпреки изявленията си, че едно дете й стига. Актрисата обаче стига по-далеч. От заклета работохоличка избира да се оттегли от киното.

Заедно със съпруга си и двете им деца тя решава да замине за Анталия. Причината е, че не иска децата й да израснат сред суетата и шумните тълпи на Истанбул.

Йозгю Намал днес - без киното, но щастлива сн. Инстаграм

Йозгю Намал днес – без киното, но щастлива сн. Инстаграм

Актрисата получава купища предложения за роли и дори днес продължават да я ухажват с покани за нови проекти. Екранната Нарин обаче се е посветила изцяло на наследниците си. И не иска и да чуе за връщане в киното, независимо какво й обещават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар