Напук на изневерите на Уилям: Кейт Мидълтън гази протокола с ултракъси панталонки (Вижте как му мъсти за скандала)

Кейт Мидълтън се появи за първи път публично след разкритията за изневерите на принц Уилям, видя Kliuki.net.

Херцогинята на Кеймбридж пътува до историческия военноморски град Плимут за Голямата награда на Великобритания по ветроходство. И нямаше как да не забележим, че може би за първи път не е облечена според протокола. Дори напротив. За срещата с екипа на Обединеното кралство Кейт избра необичаен тоалет- раиран тъмносиньо-бял пуловер в морски стил, бели ленени шорти с висока талия със златни копчета и бели обувки в тон. Късите панталони далеч не са част от кралския протокол, което повдигна доста въпроси дали по този начин Кейт не си връща на неверния си съпруг.

Подобно нещо направи преди години покойната й свекърва принцеса Даяна. Която дръзна да облече доста къса черна рокля след разкритията за изневерите на Чарлс с Камила.

Припомняме, че миналата седмица популярен чуждестранен анонимен акаунт за звездите публикува скандален пост. Според авторите отношенията между Уилям и Кейт не са толкова перфектни, колкото смятат милиони техни фенове. Твърди се, че принцът има връзки „встрани“. И дори хлътнал по една от любовниците си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.