Напук на Благо! Златка Райкова издокара сина си като момиче (Върза косата на мъника на конска опашка – Снимки)

Какво ли не прави една наранена жена само и само да унижи бившия си партньор и да му покаже, че за нея е никой, видя, kliuki.net

Златка Райкова след като обикаля с новия си мъж по различни морски дестинации това лято и демонстрира колко е щастлива и доволна с него най-сетна се кротна в Созопол. Намери време за малкия си син Благойчо-младши и го заведе на море.

Плеймейтката заведе сина си на море

Плеймейтката веднага се похвали със снимка на хлапето си. Но кадърът предизвика негативни реакции сред нейните фенове. Младата майка безспорно обича единствения си наследник, но за да демонстрира, че хлапето й по нищо не прилича на Благой Георгиев до стъкна досущ като момиче, което прилича изцяло на нея.  Блондинката върза косичката на сина си на високо вдигната конска опашка, съвсем като своята и се похвали как й е одрал кожата.

Грозно! Младата майка използва сина си във войната с баща му

Разгневени фенове обаче веднага погнаха младата майка и я критикуват, че детето е момче и не би трябвало да го обърква от малко като го връзва като момиче.

Някои по-директни направо я съветват веднага да го остриже  и съжаляват Благойчо с думите: „Това момиче ли е или момче”, Горкичкият, и той ще порасне.”

Е, малкият наистина е голям сладур, но плеймейтката грозно го използвз да отмъсти на бившия си, че я заряза за по-млада от нея, а той все пак му е роден баща.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.