ТЪЖНО! Защо Нана напусна Иван и Андрей?

Гласувайте за статията

Иван и Андрей не изглеждаха много изненадани или опечалени от загубата й

Нана

Това е неин личен избор и тя не желае повече да бъде част от екипа.

Макар оздравяването на Нана да върви добре и водещата да се възстановява както трябва, тя е решила да прекрати телевизионната си кариера. Това е неин личен избор и тя не желае повече да бъде част от екипа на “Междинна станция”, а иска да се посвети на здравето и семейството си.

Досега Нана беше водеща на „Съдебен спор“, което заедно с други предавания се премества от Нова телевизия в ТВ7. Новината за напускането й беше официално съобщена на пресконференция на ТВ7. Иван и Андрей не изглеждаха много изненадани или опечалени от загубата й. Те вече планират да сменят името на предаването и дори имат предвид няколко нови кандидата за мястото на Нана. Разглежда се и вариантът „Съдебен спор“ да остане без водещ, но още не е решено окончателно.

Близка на Нана от екипа сподели колко и е мъчно от решението на водещата, но се надява тя да оздравее по-бързо. Припомняме, че тя се лекува от рак на гърдата и засега лечението дава положителни резултати, но и предстои още един курс на химиотерапия.

Освен „Съдебен спор“, се очаква и завръщането на „Сблъсък“ в началния му вариант. Подготвят се и няколко риалити формата, както и български сериал, чийто сценарист ще е Любен Дилов-син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар