Най-сетне! Райна показа гаджето си (Вижте кой е избраникът ѝ – Фото)

Гласувайте за статията

Райна събра смелост и най-накрая ни „запозна“ с любимия си

Пилето на попфолка определено живееше в мистерия, поне що се отнася до гаджето ѝ. За огромно удоволствие на широката аудитория, певицата най-сетне реши да го покаже. Двамата се изтипосаха на обща снимка в заведение и както можем да предположим, си прекарват повече от добро. Новият ѝ възлюбен се оказа много привлекателен. Впечатление безспорно направиха добре оформените му мускули. Именно такива мъже в последно време харесва Райна – добре сложени и повече от магнетични за жените.

Голямото очакване приключи – Райна показа любимия си!

Голямото очакване приключи – Райна показа любимия си!
Снимка: show.blitz.bg

Името на любимия ѝ също е запомнящо се. Той се казва Вергил и не спира да я радва. Фитнесът определено му се отразява добре и по всичко личи, че има и слабост към татуировки. Освен това се забелязва, че е и една идея по-млад от нея. Напоследък и Райна започна да предпочита по-млади гаджета, не че възрастта има значение, когато влюбените са щастливи. Наред с мъжкарското си излъчване, Вергил се славел и с доста мъжественото си поведение.

На неговото рамо певицата успяла да се поутеши след смъртта на майка си. Трагедията сполетя Райна преди известно време и със сигурност бе невероятен удар. С помощта на младежа като че ли изненадата и шокът от загубата били по-лесносмилаеми. Прословутата почивка в Испания дошла като навременна почивка и бягство от страданието за двамата. Както изглежда, хубавицата е решена за в бъдеще да държи аудиторията по-близо до личния си живот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🧿 RAINA 🧿 (@raina_terziyska)

Показването на Вергил в социалните мрежи наистина е сериозна стъпка. Предвид предишната ѝ връзка с Валери Тюлеков, както и неуспехите ѝ като цяло на любовния фронт, Райна бе доста уклончива по отношение на личното си пространство. Новата любов обаче я окрилявала и тя била убедена, че я чака семейно щастие, че дори и детски плач у дома, пише още show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар