април 18, 2024

Най-сетне! Наоми Кембъл показа щерка си (Супермоделът почете Джани Версаче със снимка на бебето)

https://kliuki.net/kliuki/nay-setne-naomi-kembal-pokaza-shterka-si-supermodelat-pochete-dzhani-versache-sas-snimka-na-bebeto/163912 Kliuki.net
Най-сетне! Наоми Кембъл показа щерка си (Супермоделът почете Джани Версаче със снимка на бебето)

Наоми Кембъл намери изумителен начин да почете годишнината от смъртта на Джани Версаче

Черната перла не се стърпя и най-сетне публикува снимка на малката си дъщеричка в социалните мрежи. [caption id="attachment_183606" align="aligncenter" width="300"]Наоми Кембъл показа бебето за пръв път Наоми Кембъл показа бебето за пръв път
Снимка: фейсбук[/caption] Бебето дойде на бял свят сравнително скоро и на практика бе огромна изненада за почитателите на моделката. Тъй като вече е на 50 години, не може да се каже, че решението ѝ да се сдобие с дете не е обмислено. Според повечето хора Наоми Кембъл вероятно е използвала услугите на сурогатна майка. Каквато и да е истината, навършването на 24 години от смъртта на дизайнера Джани Версаче бе отличен повод една от звездите в дефилетата му да покаже щерка си.

Момиченцето е облечено в уонзи, което носи марката именно на Версаче. Като се има предвид, че Наоми е сред най-добрите топмодели в света, тя неведнъж е била в центъра на вниманието именно в ревютата на своя стар приятел дизайнер. Освен със снимката на бебето, Кембъл успя да блесне и с думи. "Липсваш ми, Джани Версаче! Твоята интуиция и действия бяха изпреварили времето си. Твоята работна етика е за уважение и невероятният ти характер и прекрасно сърце са достойни за обичане", емоционално написа моделката.

View this post on Instagram
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

И макар да гордата майка да скри личицето на бебето, все пак става ясно, че е намерила знаменателен ден, в който да го представи на света. За момента момиченцето сякаш живее в тайна, като нито името му, нито начинът му на появяване на бял свят са известни. Говори се, че все пак си има и баща, който ще споделя грижите за него. Наоми Кембъл обаче не е потвърдила или отрекла която и да е от тези информации, коментира още tialoto.bg.