Най-сетне! Изхвърлиха Славена Вътова от България търси талант (Обичана млада актриса заема мястото й)

Най-сетне! Изхвърлиха Славена Вътова от България търси талант (Обичана млада актриса заема мястото й)
4 (80%) 2 votes

Славена Вътова най-накрая е аут от България търси талант

Изненадваща рокада се случи в „България търси талант“ и мрежата ври и кипи от коментари. Чаровната актриса Евелин Костова би шута на моделката Славена Вътова в журито на шоуто.

Евелин Костова е позната на зрителите от сериала „Съни Бийч“, а също и с ролите си в киното и театъра. Ще можем да я видим като част от журито в продукцията още тази пролет, когато тя обещава да бъде широко усмихната и абсолютно безпристрастна в преценката си към всеки талант, който се изяви на сцената.

славена вътова

Снимка: Инстаграм

„Знам добре как се чувства човек, когато всички прожектори са насочени към него и какво е „да ти трепери под лъжичката“, споделя талантливата актриса и добавя: „Ще дам всичко от себе, за да открием най-уникалния, цветен и неповторим талант на България в този нов сезон. Вълнувам се много, защото за първи път в живота си няма аз да съм на сцената, а ще стоя пред нея, а тази роля е много различна, отговорна и вероятно ще ми хареса много“.

В съседство на младата актриса, своето място в журито запазва не по-малко чаровната и със сигурност по-опитна на сцената и в живота, а и в „България търси талант“, актриса – Катето Евро. „Много я харесвам, с нея се комуникира много лесно и приятно. Отворена е към другите и е много естествена“, споделя Евелин за нея.

Снимките на новия сезон на „България търси талант“, излъчван в ефира на bTV, започват след броени дни, като се очаква той да бъде много, много по-весел от досегашните – както точно означава това обаче, тепърва ще разбираме.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар