март 29, 2024

Най-острото перо на спортната и политическа журналистика чукна 50 с изискано парти

https://kliuki.net/kliuki/nay-ostroto-pero-na-sportnata-i-politicheska-zhurnalistika-chukna-50-s-iziskano-parti-3/166350 Kliuki.net
Най-острото перо на спортната и политическа журналистика чукна 50 с изискано парти

Стилно празненство с 50 гости ознаменува 50-годишния юбилей на собственика на 7 DNI MEDIA GROUP Владимир Зарков.

Купонът в ресторанта на бутиковия хотел „Каза Бояна“ се превърна в истинско събитие, което почетоха с присъствието си бившият спортен министър Красен Кралев, волейболната легенда Любо Ганев, бившият голмайстор в „А“ група Саша Вукоевич и финансовият корифей Владимир Велинов. Измежду вип гостите беше забелязан и г-н Светослав Кантарджиев, който освен като медиен собственик е познато лице в средите на колекционери, светски лъвове и модни корифеи, и е много добър приятел на рожденика. На празнинството се насладиха още много други приятели и роднини на рожденика.

Той пък изненада всички тях със специалния гост на празника – Стефан Вълдобрев. Номинираният за 2 награди тази година на „БГ-радио“ изпълнител раздвижи купона ак до сутринта с любими на всички песни.

Зарков е човекът, при когото емблематичните за близкото минало спортни издания “Меридиан Мач” и “7 дни спорт” постигнаха най-висока читаемост благодарение на неподражаемия му стил. Безпощадно обективен, с брилянтно чувство за хумор и тънък усет за новината, Владо (както го наричат колегите) успя да развие и съхрани у българина вкус към спортната журналистика. Не случайно някои от най-ярките спортисти са му доживотни фенове.

Нашата редакция се присъединява към пожеланията за крепко здраве, творчески хъс и още много победи. На многая лета, колега Зарков!