Най-накрая! Паулина и Красимир от Фермата го направиха (Вижте горещите им ласки)

Гласувайте за статията

Паулина и Красимир от Фермата правиха секс пред зрителите, фермерите не издържаха и се отдадоха на ласки

Паулина и Красимир от Фермата най-накрая правиха секс. Макар и да се криха под чаршафите двамата бяха зажаднели за ласки и им се отдадоха.

Те си  легнаха заедно като се усамотиха в краварника. Малко преди това двамата бяха на събеседване с психолог. Пред Ани Владимирова те разкриха какви проблеми ги мъчат.

Паулина както винаги призна, че никак не е сигурна в чувствата на Красимир. Това я изнервя, но пък секси плейбоя успя да я отпусне в краварника насаме. Където след края на секса поиска от никарагуанката да му се доверява повече. За да нямат недоразумения.

Снимка: Хотнюз

Краси мина през банята преди да си легнат и обеща на партньорката си, че е готов да запази чувствата им. А Паулина бе толкова доволна от секса, че непрекъснато стенеше: „Обичам, обичам”.

Снимки: Хотнюз

Той я убеди да говори с него и да му казва какво става докато все още бяха под завивките. Андрей и Иван пък не скриха доволните си усмивки от първия секс в предаването. Като не спряха да се шегуват, че тия двамата трябва да останат до края, за да им вдигат рейтинга, птредават от Хотнюз.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар