Най-накрая! Мегз проговори за връзката си с Демир Доган: Той е част от миналото ми! (Ексклузивни признания)

Най-накрая! Мегз проговори за връзката си с Демир Доган: Той е част от миналото ми! (Ексклузивни признания)
3 (60%) 1 vote

Мегз призна с половин уста, че е имала връзка с Демир Доган

Мегз е категорична, че не иска да си спомня за миналото си

Мегз най-накрая проговори за връзката си с Демир Доган. Дизайнерката се предаде пред въпросите на Венета Райкова в Папараци и с половин уста призна, че действително е имала отношения със сина на Ахмед Доган.

От както развива бизнеса си, за Каканашева се коментира, че именно той е основният й инвеститор в начинанието. „Да, той е част от моето минало… Сега се старая да живея по-пълноценен живот“, многозначително заяви в „Папараци“ тя.

И каза също, че Демир не е и най-големият и състоятелен мъж присъствал в живота й и намекна, че дължи успехите си не само заради финансовия гръб, който е имала.

Мегз Демир ДоганНапористата дама не пропусна да се разплаче в ефир обяснявайки на каква цена е постигнала кариерното си развитие. „Само аз знам колко много ми костваше да имам тези неща. Затова, когато някой ми заяви, че ми е подарено това, което съм направила – адски ме боли“, развълнувано призна Мегз. „Затова темата с Демир и отношенията ни е болезнена за мен. Тя ме осакатява…“, допълни още тя.

За личния си живот с днешна дата, Меги не скри, че има нов мъж в живота й, но не пожела да сподели името му. Връзката им била от скоро (три месеца) и не е много сигурна какво ще излезе, за да „бие барабана“. Венета Райкова се опита да спекулира с името на новия й мъж.

„Аз знам с кого си сега, но искам ти да ми кажеш неговото име!“, опита се да изпъкне с клюкарските си познания Райкова. Дизайнерката обаче опроверга предположенията й, че става въпрос за рапъра Искрата. „С него сме много близки приятели, но не ми е гадже“, поряза я тя. Тъй като риалити звездата ни не крие, че половинката й е известна личност, се спекулира и с името на футболиста Благой Георгиев-Джизъса, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар