Най-накрая! Къванч Татлату и Башак Дизер показаха бебето (Първи снимки)

Къванч Татлату и Башак Дизер показаха бебето

Най-накрая! След повече от три месеца криене Къванч Татлату и Башак Дизер показаха бебето. Малкият Курт Ефе почти не излиза от ръцете на баща си, който буквално навсякъде го води със себе си. От разходки сред природата, до пазаруване, събития и срещи.

Актьорът непрекъснато може да бъде сниман с вързоп на гърдите, в който умело е скрит наследникът му. Едва при последната му ваканция с Башак в Бодрум, той разкри подробности за мъника. Папараците едва успяха да направят първите си снимки и дизайнерката реши, че е най-добре двамата със съпруга й да покажат малчугана. „Честит ден на бащата“, написа тя преди дни в профила си в Инстаграм, на който публикува снимка на Къванч, хванал първородният им син.

Откакто двамата се ожениха преди около 8 години, преживяха доста неща. Първо дизайнерката загуби бебето им при спонтанен аборт, а след това актьорът бе обвинен, че има връзка със Сара Сампайо. Двамата отказаха да коментират тези въпроси, но признаха, че са преминали през някои трудни моменти. След скандалите Башак постави условие на съпруга си да държи личния им живот далеч от пресата и той се постара да го направи. Двойката с месеци пазеше в тайна новината за бебето, докато дизайнерката най-после не призна. А след раждането на сина си, двамата са ограничили до минимум обществените си изяви.

сн. Инстаграм
сн. Инстаграм
сн. Sabah
сн. Sabah
Къванч Татлату показа сина си сн. Инстаграм
Къванч Татлату показа сина си сн. Инстаграм

Източник: sabah.com.tr

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.