НАЙ КЛУБ с „НАЙ БЕНД“ – хит в нощна София

НАЙ КЛУБ с „НАЙ БЕНД“ – хит в нощна София
5 (100%) 1 vote

Емблематичният „Най клуб“ отвори врати и близо 250 гости преминаха по червения килим във вечерта на голямото откриване

Мощна заря даде старта на новия НАЙ КЛУБ, който е позициониран в Студентски град. Гости от центъра и цяла София идват всяка вечер в Студентски град, за да изживеят отново познатото чувство на забавление и страхотно обслужване в уютната обстановка на новия клуб.

НАЙ КЛУБ ще се различава от всички останали клубове в София с присъствието на най-големият оркестър в България, който, освен със страхотните музиканти, се слави и със своите солисти и шоуто на живо. Исмералда и нейните колеги вдигат публиката и може да чуете както модерни песни с виртуозна интерпретация на оркестъра, така и класически поп фолк хитове, които ще ви върнат в най-добрите години на тази музика в София.

НАЙ БЕНД и техните изпълнения само на живо привличат многобройна публика в НАЙ КЛУБ всяка вечер. Шоуто на НАЙ БЕНД се представя всяка сряда, четвъртък, петък и събота, а останалите вечери са поверени на топ ди джеите Еди и Кик, които миксират най-популярните денс и поп-фолк хитове. Специална класация с хитовете на НАЙ КЛУБ съвсем скоро ще работи в социалните мрежи, за да проучва музикалните нагласи на клиентите за клуба.

Специална VIP зона, достатъчно място за танци и забавление, сигурна охрана и качествени напитки и обслужване, това ще получи всеки, който иска да се почувства като „Царят на нощта“. Съвсем скоро НАЙ КЛУБ ще обяви и допълнителни специализирани партита и шоупрограми, които ще бъдат атракция както за публиката, така и за истинските феновете на клуба от преди години.

НАЙ КЛУБ работи всеки ден от 23.00 до -7.00 ч в Студентски град. Може да наблюдавате всичко на живо във фейсбук страницата на НАЙ КЛУБ: https://www.facebook.com/NaiClubSofia/?modal=admin_todo_tour както и инстаграм профила където се качват видеа от всяка парти вечер тук: https://www.instagram.com/naiclubsofia/

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар