Най-достойна ли?! Мис Плеймейт Нора Недкова плаши без грим (Шок фото)

Гласувайте за статията

Скандалът около избора на Нора Недкова за Мис Плеймейт 2017 се разраства!

Миналата седмица за актуалната Мис Плеймейт бе избрана блондинката Нора Недкова. Няма спор, че тя има присъствие, излъчване и сексапил. Но и нямаше как да се мине без сериозните подозрения, че надпреварата е нагласена, а победителката – предварително уговорена. Сочената за абсолютна фаворитка Анна-Мария Чернева остана да диша прахта на приятелката си от втората позиция.

А нахаканото и доста високомерно поведение на Нора Недкова накара мнозина да се опитат да я приземят. Както е видимо и на пръв поглед, блондинката е доста тунингована и разчита на силния грим дори в ежедневието. Но какво се крие зад цялата тази маска?

В социалните мрежи се завъртя покъртителна снимка на Мис Плеймейт 2017 без капка грим. Както е очевадно, разликата е огромна. Нора Недкова не прилича на себе си, като ли на победителка от еротичен конкурс. Разбира се, кадърът се превърна в хит, а засегнатата блондинка отново започна да сипе заплахи заради уронването на авторитета й.

Самата блондинка обича да се сравнява в Джей Ли, Раана и Ники Минаж. А останалите участнички от конкурса една по една я определиха като нищо повече от една надменна връзкарка, която със сигурност не заслужава титлата, пише bgdnes.bg.

Кандидат-плеймейтката Марешка Глушук е поредната, разкрила пикантни тайни от зад кулисите на конкурса. Тя е категорична, че към Нора Недкова е имало абсолютно тенденциозно поведение. А самата тя е знаела много преди финала, че ще грабне наградата. Ползвала е личен гримьор и фризьор, както и свои обувки.

Актуалната Мис Плеймейт е плашило без грим

Актуалната Мис Плеймейт е плашило без грим

А на останалите участнички на Мис Плеймейт им се е наложило да се задоволяват с осигурените им, както си му е ред. Подобни разкрития, обаче, никак не трогват победителката. Явно тя разчита не само на високото си самочувствие, но и на сериозни протекции, за които така упорито отрича.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Comments are closed.