Надя Стоева изхвърли Джена от Канарите (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Надя Стоева успя да изхвърли снаха си от оркестъра

Надя Стоева не крие неприязънта си към Джена

Надя Стоева успя да изхвърли Джена от Канарите! Свекървата на певицата дори не си прави труда да прикрие неприязънта си към нея. И определено не я посреща с отворени обятия нито в семейството, нито в семейния оркестър.

Именно заради действията на свекито, голямата мечта на Джена да се превърне във водеща солистка на музикалната формация засега не се сбъдва. В момента титулярната певица на оркестъра е свекървата й Надя Стоева, която здраво е стиснала мястото и не го дава.

През годините Джена записа няколко песни с „Канарите“, засне видеоклипове и се омъжи за Атанас Стоев – младши, но така и не успя да се наложи. Поредният й гръмогласен провал е последният албум на оркестъра, в който фолкпевицата няма никаква важна роля. Компилацията е под рекордния номер 22 в актива на „Канараите“.

Надя СтоеваНадя Стоева и Атанас Стоев – старши разказват как са протекли 42-те години, в които оркестърът е на музикалната сцена, но не споменават и дума за Джена, пише hotarena.net.

В средите се говори, че именно Надя е тази, заради която Джена не се допуска в редиците на формацията. Между двете имало тиха война и то точно заради амбициите на фолкпевицата да измести свекърва си като солистка. Стоева показа неприqзънта към снаха си още когато на сватбата й се появи с бяла рокля и опита да я засенчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Надя Стоева изхвърли Джена от Канарите (Всичко за скандала)”

  1. Chalga bar

    юли 12. 2020

    Da be da, dobre, che Djena vadi mn poveche pari solo, che s tiq Kanari, gladna shte stoi… :)))))

    Reply to this comment

Добавете коментар