Надя на Коцето изригна: Линдарева е ниска топка, а той има вкус (Вижте как я нареди)

Гласувайте за статията

Надя на Коцето скочи срещу Зорница Линдарева

Надя на Коцето е категорична, че не ревнува от манекенката

Надя на Коцето изригна срещу Зорница Линдарева. Съпругата на певеца е категорична, че изобщо не ревнува от манекенката. Която нескрито му се сваляше по време на общия им престой във ВИП Брадър.

Тя тушира слуховете, че се е поболяла от ревност покрай закачката между мъжа й и манекенката в риалитито. „Е, ясно е че той няма как да има нещо с нея, все пак има висок вкус”, подсмихва се Надя.

Пред свои приятелки тя наричала моделката „ниска топка”, вероятно усещайки интуитивно, че мъжът й все пак е изкарал няколко горещи нощи с нея.

Надя на Коцето Зорница ЛиндареваВъпреки това тя твърди, че двамата са по-влюбени от всякога. И не изключват възможността да вдигнат втора сватба тази година. За разлика от първата, която събра в пловдивски хотел елита, тази ще мине без излишни салюти, научи hotarena.net.

„Когато се оженихме, нямаше как да се венчаем в църква, а ние го искаме, тъй като сме вярващи, и ни се ще и Бог да благослови нашата любов. Със сигурност венчавката ще е в тесен кръг”, признава Константин.

Певецът твърди, че с любимата си не само, че не са си омръзнали за 10 години, а се обичат още повече. Сексуално също се желаели все повече. Надя призна, че най-тежкият момент от семейния им живот бил, когато певецът влязъл в „Биг Брадър: Most Wanted”.

„Това беше вторият момент, в който сме се разделяли за повече от месец. Първият бе, когато бях бременна, а той имаше турне в САЩ. Сега обаче ми беше по-тежко, защото нямахме никаква връзка“, казва тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар