Надя на Коцето го зарязва след скандала в Плаза?

Гласувайте за статията

Надя на Коцето е бясна заради скандала с дрогата в заведението на мъжа й

Надя на Коцето го заплашила, че ще го напусне, ако не изчисти името си

Надя на Коцето го зарязва след скандала в Плаза. Хубавицата е бясна на съпруга си заради нечистите сделки, които са се въртели в заведението му. И за които тя си е нямала и най-малка представа.

Надя на Коцето му е бясна заради скандала в Плаза

Надя на Коцето му е бясна заради скандала в Плаза

Близки до семейството разкриват, че блондинката била убедена, че парите на мъжа й идват по съвсем честен път – от дискотеката и участията му като певец по клубовете. Затова и разкритията за дрогата й дошли като гръм от ясно небе.

Надето пощуряла най-вече заради двете им деца. Половинката на певеца не можела да се примири с факта, че детството на малчуганите ще бъде белязано с подобно позорно петно заради баща им, който цял следобед беше на разпит в полицията.

Затова Надя поставила ултиматум на Константин или да изчисти името си и това на заведението, в противен случай тя ще се изнесе с децата при родителите си. Основното притеснение на майката е, че дъщеря им вече е достатъчно голяма, за да разбира коментарите и подмятанията по адрес на татко й.

Затова Надето иска да й спести точно това, предават от БЛИЦ. Както знаете, Коцето я е закъсал сериозно, след като полицаи откриха дрога в дискотеката му. Част от персонала дори беше арестуван по обвинения, че са се занимавали с търговия с наркотици.

Самият изпълнител категорично отрича да е знаел какво се случва под носа му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар