Надя и Коцето – по-влюбени от всякога в очакване на второто си дете (Снимки + Видео)

Надя и Коцето – по-влюбени от всякога в очакване на второто си дете (Снимки + Видео)
5 (100%) 2 votes

Надя и Коцето не спират да се гушкат и да се целуват дори и на улицата

Надя и Коцето са като влюбени тийнейджъри, радват им се феновете

Надя и Коцето са по-влюбени от всякога в очакване на второто си дете. Двамата бяха изловени от екипа на Папараци докато обикаляха по магазините, а впечатление направи начинът, по който певецът се отнасяше към половинката си, която вече е в доста напреднала бременност.

Надя и Коцето са по-влюбени от всякога

Надя и Коцето са по-влюбени от всякога

Константин не спираше да гушка и да целува Надя дори и насред улицата, без изобщо да се притеснява от любопитните погледи на преминаващите край тях минувачи. Въобще, двамата изглеждаха като влюбени тийнейджъри, които не могат да се нарадват един на друг, кефят се феновете им.

Певецът дотолкова внимава да се грижи за бременната си съпруга, че дори извърши доста фрапиращо нарушение, паркирайки на непозволено място, само и само да й спести твърде дългото ходене. Друг е въпросът дали това се случва сега, заради бременността на Надя или му е стандартна практика.

Самите кадри пък са първите на блондинката в толкова напреднал етап от бременността й. Въпреки, че лично Коцето обяви, че двамата очакват второто си дете, Надя предпочиташе да стои извън светлините на прожекторите и да не се набива на очи.

Видно е, че раждането на бебока предстои всеки един момент, а въпреки това Надето изглежда повече от добре, категорични са феновете на Константин.

Бъдещият татко в момента е на турне в САЩ и няма да може да присъства на щастливото събитие, поне не и лично. Той обаче ще проследи случващото се по скайп, откъдето смята да наблюдава раждането на второто си дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар