Надя от Елит се показа със сина си (Вижте я на разходка с бебешката количка – Снимки)

Гласувайте за статията

Месец след раждането на сина си 41-годишната  майка сияе на разходка с бебето

Надя от Елит, която даде живот на първородното си дете на 41 години се похвали с едномесечния си син Георги, който се появи на бял свят на 11 март.

Младата майка за първи път показва детето си и говори за бременността си пред Woman.bg.

Въпреки, че роди първо дете на доста късна възраст тв водещата признава, че бременността й преминала много леко. Нямала проблеми и се шегува, че престоя в болницата и самото раждане също били безпроблемни и й се видели сякаш била на курорт.

За това да се почувства толкова добре „виновен” бил персонала на болница „Надежда” , който й осигурил необходимото спокойствие с всеотдайните си грижи за нея и новороденото. За това Надя не спести благодарности към професионалистите.

Снимки: woman.bg

Въпреки, че за сега всичко върви по мед и масло красавицата не скри и някои от притесненията си. В условията на пандемия актрисата се страхува за здравето на сина си, но не смята да дава воля на страховете си, а да се наслаждава на майчинството.

Колкото за формата си след раждането, тя споделя, че не бърза да влиза във форма, а от снимките се вижда, че тя не е наддала много на килограми. Надя Иванова бе доста слаба преди и някой и друг килограм отгоре й се отразява добре.

За таткото на сина си, обаче тя не говори. Драгомир Петров, който е сценарист при Слави днес се закле като депутат. А в първото си интервю пред медия Иванова сподели, че никога не е крила връзката си с него, но за нея е по-важно сина им да расте щастлив и здрав и да стане достоен мъж, предават ит Хонюз.бг, цитирайки woman.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар