Наградите на Планета с невиждани скандали (Кой ще е най?)

И тази година наградите на Планета успяха да свалят до минимум нивото и да загубят авторитета си в очите на феновете на поп-фолка.

Наградите на Планета ще се раздадат тази година за 14-ти път и след редица спекулации, че въобще няма да се състоят. Много изпълнители изявиха намеренията си да бойкотират церемонията, тъй като върху избора на победителите влияят вътрешни и външни сили, различаващи се от зрителския вот, които би трябвало да е решаващ. Все още дори няма конкретизирана дата за раздаването на статуетките, но то ще бъде в началото на март. Въпросът е дали до тогава ще останат желаещи да бъдат зрители.

Категориите тази година са 15 с по 15 номинации, а в момента тече вторият етап на гласуването, което уж трябва да отсее най-добрите. Оказва се обаче, че почти никой не е отпаднал и доста стари муцуни също влизат в надпреварата. Така, по незнайно какви причини, в категорията за певица на годината фигурират имена като Тони Дачева, Райна и Роксана, които определено не заслужават номинация, да не говорим за награда. Но явно, за да няма сърдити, наградите на Планета ще бъдат щедри тази година.

Слуховете спрягат Мария за победител в най-оспорваната категория, в която бързо-бързо се е намърдала и Емануела, която е в Пайнер само от два месеца и има една песен. Това е истински конфликт, защото наградите се дават за постижения през мината година, когато бившата на Димитър Динев бе в „Ара“. Певицата обаче се е намърдала и в категорията за музикален идол, както и за песен, дискотечен хит, дует и почти всички други, които са за жени изпълнителки, пише vsekiden.com.

Награди ще има за всички от сърце
Награди ще има за всички от сърце

За феновете това е явен знак как точно се печелят наградите и че техните гласове надали някой ги отчита. Емануела стана черна в очите на новите си колежки още с идването си и явно с право. Докато при категориите за песни е разбираемо да има толкова много номинации, то при изпълнителите има по 4-5 имена, които са се откроили и заслужават да се борят за статуетката. Остава ни да чакаме с нетърпение самата церемония на наградите на Планета, която, ако съдим по коментарите и нагласите на фенове и изпълнители, ще претърпи невиждано фиаско.

 

 

 

1 коментар
  1. FEN NA POPFOLKA казва

    ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА ПРЕЗ 2015 ИЗКАРА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ, ПОЛУЧИ МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА ЗА БАЛКАНСКИ ЛЕТЕН ХИТ И СПЕЧЕЛИ ОНЛАЙН КЛАСАЦИЯТА ЗА ЕРОВИЗИЯТА..ПРЕСЛАВА Е НОМЕР ЕДНО

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.