Наградите Еми втрещиха с модни издънки (Вижте най-катастрофалните тоалети на звездите)

Гласувайте за статията

Наградите Еми тази година се превърнаха в пълна модна катастрофа

Модна катастрофа сполетя наградите Еми. А модните критици са убедени, че колкото и да са плащали на холивудските звезди, за да се появят в тези тоалети, то парите пак няма да им стигнат. Особено, за да поправят репутацията си, след като им бъдат връчени златни малинки за най-зле облечени знаменитости.

Преди две години Риана се появи с рокля напомняща гигантски омлет, а след това и на малинова торта. Сега обаче изпълнителката си има достойна конкуренция в лицето на Трейс Елис Роз. Очевидно изпълнителката не е имала възможност да си изглади тоалета преди събитието. Поради което той изглеждаше като току-що изваден от пералнята. Или сандъка.

Актрисата Алексис Бледел бе избрала подходящ цвят за кожата си — нежно розово, но всички се чудят какво е направила на дизайнера, за да добави противно жабешко жълто-зелено на волани отпред. Както и двете пеперудени брошки, които само превръщаха и без това огромната модна катастрофа в напълно неспасяем случай.

Зури Хал носеше огромна рокля в бежово, но тя бе с толкова пищен дизайн, че всички се чудеха къде точно е звездата. А кройката отпред не предразполагаше по никакъв начин за близки контакти. Всъщност, мнозина направо избягаха, когато я видяха.

Луничките на Мишел Улф не само изпъкваха на фона на лилавата й рокля, цвят металик, а направо плашеха. А кожата й изглеждаше сбръчкана и стара. Нищо чудно, че изглеждаше на 70, а не на реалната си възраст.

Към тоталните модни недоразумения се присъединиха Лесли Джоунс и Луис Роуз. Всъщност, спрямо тоалета на втората нямаме нищо против, като цяло. Стига да го бе избрала за разходка по плажа в Малибу, а не за червения килим.

Мега издънки на наградите Еми сн. Фейсбук и Инстаграм

Мега издънки на наградите Еми сн. Фейсбук и Инстаграм

Гарантирано ще ви се прииска да скочите от някой мост заради модния избор на актрисата Ейми Седарис, както и заради прическата й. Но черешката на тортата си остава Джонатан ван Нес. Още модни гафове може да видите в галерията по-долу.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар