Наградите БРИТ с модни гафове на килограм (Вижте най-големите издънки на събитието)

Гласувайте за статията

Наградите БРИТ се превърнаха в пълна пародия

Наградите БРИТ шашнаха с гафове на килограм. В социалните мрежи се появиха кадри от червения килим, които втрещиха модните критици. Ясно е, че звездите в Холивуд не си падат по добрия вкус, но в Лондон направо ги надминаха.

Нощниците и роклите, които са само със сутиен в горната си част, отдавна са нещо обичайно, но някои звезди все пак успяват да втрещят. Полупрозрачният тоалет на Лили Алън не изглеждаше дори като спално бельо, а по-скоро като нещо току-що излязло изпод душа.

Дуа Липа реши проблема като се появи по анцуг, сутиен, боа и обувки на високи токчета. За съжаление на певицата, трябва да й кажем, че не е открила топлата вода. Николета Лозанова отдавна въведе тази тенденция, като в този вид дори ходи на пазар.

Всъщност певицата се появи с още един тоалет. Прозрачно черно бюстие и розови сатенени панталони. Тоалетът й със сигурност би предизвикал хит и в цирка.

Емили Атак пък изглеждаше така сякаш смята да се обеси. На пръв поглед елегантната рокля бе с толкова несиметрична кройка, че от едната страна изглеждаше като въже на шията. Никол Робъртс от своя страна бе използвала една огромна фльонга за блуза. А резултатът бе смайващ.

Сатенената рокля на Палома Фейт пък изглеждаше тотално странно. Както и пищната рокля с волани на Мая Джама. Лаура Уитмор също показа необичайни модни идеи. Монтана Браун от „Островът на изкушението“ пък демонстрира всичките си форми с прозрачен тоалет в бежово и екрю. А Джорджа Смит напомняше на огромен паун с роклята си с А — кройка и огромни ресни в подгъва.

Наградите БРИТ втрещиха с модни изцепки сн. Инстаграм

Наградите БРИТ втрещиха с модни изцепки сн. Инстаграм

Със сигурност обаче почетното отличие на дизайнера Даниел Лисмор. Странната рокля от шифон и тафта, декорирана с броня в ръкавите и огромна фуния на главата изглеждаше шокиращо. Определено събра най-много погледи и внимание от присъстващите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар