Нагло! Меган поискала от Кенсингтън публично изявление за скандала между нея и Кейт (Вижте как я отсвириха от двореца)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл е настояла от Кенсингтън да направят публично изявление за скандала между нея и Кейт

От няколко дни тема номер едно във всички международни медии е интервюто, което бившата холивудска актриса Меган Маркъл и британския принц Хари (който се отказа от титлите си) дадоха пред американската водеща и милиардерка Опра Уинфри.

Във въпросния разговор Меган хвърли куп скандални твърдения за живота й с британското кралско семейство. Една от болежките, които бившата холивудска актриса сподели е, че снаха й Кейт Мидълтън я е разплакала малко преди сватбата й с Хари.

Сега Маркъл се опитала да намеси и двореца Кенсингтън в уж съществуващата вражда помежду им. От там обаче получила звучен шамар.

Кралският биограф Омид Скоби, един от авторите на книга за Хари и Меган, твърди, че Маркъл е изпратила имейл до двореца Кенсингтън с молба за изявление от тяхна страна относно това, което според нея всъщност е довело до кавга между нея и Кейт Мидълтън.

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Писмото й обаче беше пренебрегнато. От двореца заявиха, че няма да въвличат Кейт в тази „празна клюка“ и не направиха нищо, за да попречат на това тази невярна информация за Меган да се появи в пресата.

И когато дворецът Кенсингтън помоли Меган и Хари да подпишат декларация, в която се посочва, че принц Уилям не ги е сплашил, преди да решат да отстъпят от кралските си задължения, Меган твърди, че отговаря на асистента си по следния начин:

„Ако сега просто разхвърляме из публичното пространство няколко изявления, тогава може би Дворецът Кенсингтън най-накрая ще каже, че не съм докарал Кейт до рев, а обратното“.

Пред Опра Меган все пак поясни, че след станалото (истината, за което все още не е ясна) Кейт й изпратила цветя в знак на извинение.

„Беше просто натоварена седмица, тя също бе много заета… Но след това тя се оправда и ми изпрати цветя.

Бих направил същото, ако знаех, че разстройвам някого. Мисля, че би било несправедливо тя да навлиза в подробности, защото тя се извини и аз й простих.

За мен беше шокиращо, че тази история попадна в пресата под тази форма няколко месеца след сватбата ми с Хари. Не исках да знам за това и се опитах да се уверя, че тя не изплува“, каза Меган.

Кейт Мидълтън все още не е реагирала след изказванията на снаха й, но съпругът й принц Уилям коментира интервюто с Меган и Хари. Той заяви, че в кралското семейство „няма расисти“, което беше директно намекнато от херцозите на Съсекс в разговор с Опра Уинфри.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар