Нагло! Меган Маркъл продължава да подлива вода на Кейт (Вижте как опитва да я засенчи)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл продължава да подлива вода на Кейт

Меган Маркъл продължава с опитите да подлее вода на Кейт Мидълтън. Херцогинята на Съсекс използва всеки възможен момент, за да засенчи снаха си. Не е ясно на какво се дължи неприязънта между двете, но е факт, че конкуренцията продължава.

Меган първа даде старт на военните действия още на сватбата си. Според слуховете, тя се е скарала на малката Шарлот и я е довела до сълзи заради инцидент със сватбената й рокля. Кейт никога не е коментирала този епизод, а и едва ли някога ще го направи. От друга страна херцогинята на Съсекс прави всичко възможно, за да я засенчи.

Последният път когато това се случи, бе на рождения ден на Катрин преди дни. Точно в навечерието на празника на херцогинята, Меган и Хари пуснаха изявлението, че се оттеглят. Идеята на Меган определено успя – тя засенчи Кейт в празничния й ден, разтърсвайки из основи цялата монархия.

И точно когато всички бяха убедени, че със скандалите се е приключило, Меган отново се опита да подлее вода на Катрин. В деня, когато херцогинята стартира национална кампания за деца и грижата за психичното им здраве, снаха й пусна снимка, на която е в приют за кучета, който е посетила преди две седмици. В съобщението отново се казва, че макар вече да няма кралска титла, Меган ще продължи да се грижи за учреждението и остава негов патрон. Жест, който отново прикова вниманието на медиите и остави в сянка кампанията на Кейт.

Меган Маркъл продължава с опитите да подлее вода на Кейт сн. Инстаграм

Меган Маркъл продължава с опитите да подлее вода на Кейт сн. Инстаграм

Вече за всички е ясно, че съпругата на принц Хари иска по всякакъв начин да превъзхожда снаха си. Но британците са по-скоро възмутени, отколкото въодушевени от нейното поведение. „Тя просто не може да приеме, че ще й се наложи да остане в сянката на херцогинята на Кеймбридж. От самото начало двете са сравнявани и обикновено Кейт печели. А Меган просто не може да приеме, че някой може да я засенчи. А това е обидно“, коментират възмутени британци из социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар