Нагло! Меган Маркъл излъгала за тайната сватба с Хари (Актрисата си измислила и отнемането на паспорта от кралското сейемство – Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл излъгала и за тайната сватба, и за отнетия паспорт

„Толкова за „конфискувания“ паспорт! Меган Маркъл пътувала 13 пъти зад граница, въпреки твърдението ѝ, че документите ѝ били „конфискувани“.“ Под това заглавие британският в. „Дейли мейл“ коментира обвиненията, хвърлени от страна на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в скандалното интервю с Опра Уинфри, което разтърси Великобритания.

Меган Маркъл е направила поне 13 пътувания зад граница след като стана известна връзката ѝ с принц Хари – независимо от твърденията, че паспортът ѝ бил конфискуван, след като тя „влязла в семейството“, пише „Дейли мейл“.

Херцогинята на Съсекс заяви пред Опра, че „предала“ паспорта си и шофьорската си книжка, след като била „приета в семейството“ през 2016 г.

В скандалното интервю Меган заяви: „Когато влязох в семейството, беше последният път, когато видях своя паспорт, шофьорската си книжка, ключовете – всичко ми беше иззето“.

меган маркъл интервю

Снимка: Daily Mail

39-годишната Меган искаше да внуши, че не е виждала паспорта си до момента, когато двамата с Хари напуснаха двора и се преместиха в Калифорния.

Стана ясно, обаче, пише „Дейли мейл“, че херцогинята на Съсекс е пътувала до 13 чужди държави като туристка от момента, в който започна да излиза с принц Хари, до септември 2019 – когато двойката излетя за Италия, за да присъства на сватбено тържество. А през януари на следващата година двамата обявиха, че напускат кралския двор.

На Острова припомнят, че единственият британец, на когото не са необходими лични документи за пътуване в чужбина, е кралицата. Всички останали членове на кралското семейство трябва да представят паспорти при пътуванията си.

Оказа се. че и „тайната” сватба на принц Хари и Меган Маркъл не е била нищо повече от личен разговор с архиепископа на Кентърбъри. Това заяви висш духовник, който разследва казаното от херцогинята, предаде Нова. Маркъл заяви в интервю пред Опра, че двамата с Хари са сключили таен брак три дни преди пищната церемония, на която зрители от цял свят станаха свидетели.

„Меган е американка, тя не разбира. Не е имало никаква тайна сватба. Това е бил един най-обикновен личен разговор”, заяви духовникът. Той сподели, че след това изказване е получил много заявки за „лични церемонии”, които не е имало как да изпълни. Свещеникът твърди още, че изказването е породило голямо объркване и много двойки са искали обяснение от архиепископа.

„Това постави нас, свещениците, в трудна позиция по отношение на това какво представлява сватбата за Англиканската църква. Трябва ли в тези времена на пандемия да отменим изискването за свидетели? Можем ли да правим частни сватби в задните дворове? Бракът стана ли просто един договор, подписан и с църквата”, пита духовникът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар